24 January 2023 | superadminlores

Ne e kuptojmë se marrja e financimit mund të jetë një rrugëtim i vështirë

A jeni një ndërmarrje e vogël dhe e mesme (SME) që po lufton për të marrë fonde nga bankat apo institucionet financiare në Shqipëri? Nuk je vetëm. Shumë biznese përballen me të njëjtën sfidë dhe mund ...

A jeni një ndërmarrje e vogël dhe e mesme (SME) që po lufton për të marrë fonde nga bankat apo institucionet financiare në Shqipëri? Nuk je vetëm. Shumë biznese përballen me të njëjtën sfidë dhe mund të jetë zhgënjyese. Megjithatë, ka një lajm të mirë. LORES+ është këtu për t’ju ndihmuar të navigoni procesin e financimit me lehtësi dhe besim.

Një nga sfidat më të mëdha me të cilat përballen NVM-të është mungesa e të gjithë informacionit që u nevojitet kur aplikojnë për një kredi. Kjo mund t’i lërë ata të ndihen të pafuqishëm, me gjithë fuqinë vendimmarrëse që i takon bankierit. Por në Lores+, ne besojmë në fuqizimin e klientëve tanë. Platforma jonë ju ofron të gjithë informacionin që ju nevojitet për të marrë vendime të informuara në lidhje me aplikimin tuaj për kredi.

Algoritmi ynë unik ju ndihmon të merrni ofertën më të mirë të mundshme duke analizuar të gjitha llojet dhe ofertat e disponueshme të kredisë. Kjo do të thotë që ju mund të jeni të sigurt se po merrni kushtet më të mira të mundshme për kredinë tuaj.

Përveç dhënies së informacionit dhe ndihmës për të gjetur ofertën më të mirë, platforma jonë ju lejon gjithashtu të jeni përgjegjës për aplikimin tuaj për kredi. Do të keni një pamje të qartë se ku qëndron aplikimi juaj për sa i përket fazës, në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë po ndodh në çdo kohë.

Komunikimi është kyç dhe në LORES+, ne jua bëjmë të lehtë komunikimin me bankierin tuaj në internet. Kjo do të thotë që ju mund të bëni pyetje, të jepni informacion shtesë dhe të merrni përditësime për aplikacionin tuaj pa pasur nevojë të planifikoni një takim personalisht ose të bëni një telefonatë.

Në Lores+, ne e kuptojmë zhgënjimin me të cilin përballen bizneset kur përpiqen të marrin fonde. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një platformë që ju fuqizon të merrni kontrollin e aplikimit tuaj për kredi. Me të gjithë informacionin që ju nevojitet në majë të gishtave, algoritmin tonë unik dhe komunikimin në internet me bankierin tuaj, mund të jeni të sigurt se po merrni marrëveshjen më të mirë të mundshme për biznesin tuaj.

Mos lejoni që procesi i financimit t’ju pengojë të rriteni. Regjistrohuni në LORES+ sot dhe merrni në dorë kontrollin e aplikimit tuaj për kredi.