Kredia e Gjelbër e Biznesit

Kurse Para.
Ruaj Mjedisin.

Dëshironi të bëni një investim për të reduktuar faturën tuaj të energjisë, për të rritur efikasitetin e makinerive tuaja apo për të blerë një makinë elektrike?

Kredia e Gjelbër e Biznesit ju financon për t’i kryer këto investime me kushte më të mira dhe me kërkesa fleksibël për kolateralin dhe planin e shlyerjejes.

Kushte dhe norma
më të mira
se kredia tipike.

Aseti juaj i gjelbër.

 

I vetmi kolateral i kërkuar.

Kërkesa më të ulëta Cash Down

Cash Down është shuma e parave që Institucioni Financiar kërkon nga ju për të bashkëfinancuar marrëveshjen.

but

Financim deri në
€ 500,000

Në varësi të vlerës së aseteve, mund të merrni deri në 500,000 € financim ose ekuivalentin në monedha të tjera.

Rekomandimet tona për Investime të Gjelbra

Apliko tani

Linjat efikase të teknologjisë së prodhimit

Investoni në teknologji të avancuar të prodhimit që optimizon përdorimin e burimeve, zvogëlon mbetjet dhe përmirëson efikasitetin e përgjithshëm, duke çuar në procese prodhimi të qëndrueshme dhe të kostos efektive.

Traktorë dhe makineri bujqësore efikase

Përmirësojini pajisjet bujqësore me teknologji të avancuar që ulin konsumin e karburantit, rrisin produktivitetin dhe promovojnë praktika të qëndrueshme bujqësore, duke siguruar një të ardhme më të gjelbër dhe të begatë për sektorin bujqësor.

Automjete hibride dhe elektrike

Bëhuni pjesë e të ardhmes së transportit duke investuar në automjete hibride dhe elektrike, ulni emetimet e karbonit, kurseni para, dhe kontribuoni në një mjedis më të pastër.

Panele diellore

Përdorni fuqinë e diellit duke instaluar panele diellore, prodhoni energji të pastër dhe të rinovueshme që jo vetëm ul faturat e energjisë, por gjithashtu ndihmon në luftën kundër ndryshimeve klimatike, hap rrugën për një të ardhme të qëndrueshme të energjisë.

Rekomandimet tona për Investime të Gjelbra

Apliko tani

Panele fotovoltaike dhe diellore

Përdorni fuqinë e energjisë diellore me panelët fotovoltaike, konvertojeni diellin në energji elektrike duke kursyer para dhe duke ulur ndikimin tuaj në mjedis.

Izolimi termik dhe i brendshëm

Bëni një investim të zgjuar në izolimin termik dhe interjeror, përmirësoni efikasitetin e energjisë, zvogëloni shpenzimet për ngrohjen dhe ftohjen dhe krijoni një ambient të rehatshëm dhe të qëndrueshëm në biznesin tuaj, duke promovuar një stil jetese më të gjelbër dhe më miqësor ndaj mjedisit.

Kondicioner EE

Përmirësoni sistemët e kondicionimit të ajrit që jo vetëm ofrojnë ftohje optimale, por gjithashtu ulin konsumin e energjisë, zvogëlojnë faturat e energjisë dhe kontribuojnë në një qasje më të qëndrueshme dhe më miqësore