Oferta më e mirë e financimit për të rritur

Cfarë shume financimi po kërkoni?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Apliko për të marrë financim nën 90 sekonda!

3 hapa larg financimit të biznesit tënd

1

Plotëso një formular

Na tregoni për biznesin tuaj, nevojat tuaja për financim dhe planet e rritjes në mënyrë që të ofrojmë rezultate të përshtatura.

Apliko tani

2

Gjej ofertën më të mirë

Formula jonë i rendit ofertat e financimit sipas profilit të biznesit tënd në kohë reale, duke kursyer kohë dhe para

Apliko tani

3

Apliko për financim

Zgjidh ofertën më të mirë dhe apliko direkt ose kërko ndihmë nga ekipi ynë i konsulenteve për asistence të specializuar

Apliko tani

1

Plotëso një formular

Na tregoni për biznesin tuaj, nevojat tuaja për financim dhe planet e rritjes në mënyrë që të ofrojmë rezultate të përshtatura.

Apliko tani

2

Gjej ofertën më të mirë

Formula jonë i rendit ofertat e financimit sipas profilit të biznesit tënd në kohë reale, duke kursyer kohë dhe para

Apliko tani

3

Apliko për financim

Zgjidh ofertën më të mirë dhe apliko direkt ose kërko ndihmë nga ekipi ynë i konsulenteve për asistence të specializuar

Apliko tani

PRODUKTET

Të gjitha produktet financiare në ekranin tuaj

Kredi e Gjelbër

Financoni sipërmarrjet e gjelbra, duke perfshirë energjinë e rinovueshme dhe investime për kursimin e energjisë, me kushtet më të favorshme
Apliko tani

Kredi Investimi

Financim për të ndihmuar kompaninë tënde të zgjerohet duke investuar në asete fikse si makineri, pajisje dhe ndërtesa të reja
Apliko tani

Kredia Mikro Fast

Për të gjitha bizneset mikro që duan të zgjerojnë aktivitetin e tyre. Apliko për financim të menjehershëm me Kredinë Mikro Fast.
Apliko tani

Lizing

Menyrë fleksibël për të marrë me qera një aset pa kolateral shtesë dhe me opsionin per të blerë asetin në fund të kontratës
Apliko tani

Kapital Qarkullues

Përmirësoni likuiditetin e biznesit tuaj dhe merrni financim për të blerë inventar të ri apo për të paguar detyrimet
Apliko tani

PRODUKTET

Të gjitha produktet financiare në ekranin tuaj

Kredi e Gjelbër

Financoni sipërmarrjet e gjelbra, duke perfshirë energjinë e rinovueshme dhe investime për kursimin e energjisë, me kushtet më të favorshme
Apliko tani

Kredi Investimi

Financim për të ndihmuar kompaninë tënde të zgjerohet duke investuar në asete fikse si makineri, pajisje dhe ndërtesa të reja
Apliko tani

Kredia Mikro Fast

Për të gjitha bizneset mikro që duan të zgjerojnë aktivitetin e tyre. Apliko për financim të menjehershëm me Kredinë Mikro Fast.
Apliko tani

Lizing

Menyrë fleksibël për të marrë me qera një aset pa kolateral shtesë dhe me opsionin per të blerë asetin në fund të kontratës
Apliko tani

Kapital Qarkullues

Përmirësoni likuiditetin e biznesit tuaj dhe merrni financim për të blerë inventar të ri apo për të paguar detyrimet
Apliko tani

Kredi Fleksibël

Apliko tani
Nëpërmjet LORES arrita të marr një kredi bankare për të bërë disa investime të reja në furrën time

Fredi Verdova

Menaxher "Furre Buke Verdova"

Falë LORES ishim në gjendje të rrisnim biznesin tonë dhe të investonim në një objekt të ri të prodhimit të verës

Redi Buzo, Sofokli Bardho &Gentian Ramonllari

Aksionerë "Optimum 3"

Këshilltarët në LORES më ndihmuan të ndërtoj një plan biznesi për t'ua paraqitur bankave në mënyrë që të marr financimin që më nevojitej

Silva Subashi

Menaxhere "Subashi Olive Oil"

Lores në numra

Your trusted financial advisor

600+

aplikacionet

$27M

kredit e disbursuara

90%

norma e aprovimit

8

institucione partnere

Pse duhet të zgjidhni LORES+?

Të gjitha ofertat në ekranin tuaj

Kurseni kohë dhe para duke krahasuar me lehtësi mbi 10 oferta financimi nga komoditeti i shtëpisë tuaj dhe përzgjidhni ofertën më të mirë bazuar në profilin tuaj të biznesit

Inteligjent dhe Falas

Platforma jonë inteligjente dhe këshilltarët tanë janë këtu për t'ju ndihmuar të merrni fondet që ju nevojiten, kurdo që dëshironi dhe gjithmonë falas.

Të Fuqizojmë Ty

Misioni ynë është të edukojmë bizneset e vogla si ju dhe t'ju japim të gjitha mjetet dixhitale për të aplikuar dhe për të marrë financim, por ju nuk jeni vetëm.

Këshilltar Financiar Personal

Ju mund të kërkoni një këshilltar financiar për të ndihmuar gjatë udhëtimit tuaj të financimit dhe të siguroheni që të merrni një përgjigje në kohë për të rritur shanset tuaja për miratim.

Aplikoni Online

Paraqisni një aplikim online në më pak se 90 sekonda dhe lidhuni me bankën ose institucionin financiar. Dërgoni dokumentet përmes llogarisë tuaj online dhe paraqituni në bankë vetëm për të nënshkruar.