Lizing

Lizing për asetin tuaj.
Qëndroni fleksibël.

Dëshironi të zgjeroni biznesin tuaj duke investuar
në asete fikse, pajisje të reja biznesi ose prona?


Lizing është një formë financimi më

fleksibël dhe pa kërkesë

për kolateral.

Më fleksibël
dhe më shpejt
se kredia tipike.

Aseti juaj Fiks.
I vetmi kolateral i kërkuar

Financimi nuk ka qenë
kurrë kaq i lehtë

Pajisje Biznesit
dhe Makineri

Automjete
të reja ose të përdorura

Pajisje Mjekësore

Pajisje
Ndërtimi

Flotë Taxie

Vetëm një klikim larg